Головна » Інше » „Галичфарм” у кінці травня запустить дільницю з виробництва ін’єкційних препаратів

„Галичфарм” у кінці травня запустить дільницю з виробництва ін’єкційних препаратів

ВАТ „Галичфарм” (Львів), шоста за обсягами виробництва фармацевтична компанія України і найбільший виробник лікарських препаратів у західному регіоні, має намір до кінця травня запустити нову дільницю з виробництва ін’єкційних препаратів відповідно до вимог G MP, – повідомили „Контекст-медіа” у компанії.

„Запуск запланований на кінець травня”, – сказав співрозмовник агентства.

Він розповів, що технологічний процес на дільниці забезпечуватиме обладнання фірм Rota (Німеччина) і Fedegari (Італія), яке відповідає європейським стандартам.

Представник „Галичфарму” сказав, що певний період паралельно із новою працюватиме стара дільниця з виробництва розчинів для ін’єкцій, на якій встановлене застаріле обладнання. Згодом стару дільницю планується демонтувати.

„Галичфарм” виробляє близько 100 найменувань лікарських препаратів шести різних фармакологічних груп, включаючи препарати в ампулах, таблетках, розчини, мазі, лікарські збори. Біля 94% продукції підприємства реалізується на українському ринку, 6% експортується у країни СНД.

За 2002 рік обсяг виробництва „Галичфарму” зріс на 1 395 тис. грн. і склав 56 071 тис. грн. (102,6% по відношенню до 2001 року). Продаж лікарських препаратів зріс торік на 769 тис. грн. і склав 42 667 тис. грн. у реалізаційних цінах (101,8% по відношенню до 2001 року).

2002 рік компанія завершила з 5,168 млн. грн. чистого прибутку.

За даними Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, 31,86% акцій „Галичфарму” належить компаніям Alfa Capital Investments Limited (Британські Віргінські острови), 13,19% – компанії Barmin Limited (Кіпр), 16,12% – компанії W.U.Fund Investment Limited (Кіпр).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...