Головна » Інше » Акціонери „Кредит Банку (Україна)” вирішили спрямувати 10% прибутку за 2002 рік у резервний фонд на покриття непередбачених збитків

Акціонери „Кредит Банку (Україна)” вирішили спрямувати 10% прибутку за 2002 рік у резервний фонд на покриття непередбачених збитків

Акціонери АТ „Кредит Банку (Україна)” 13 травня на чергових річних загальних зборах прийняли рішення спрямувати 10% отриманого торік банком 1 154 тис. грн. прибутку у резервний фонд на покриття непередбачених збитків, – повідомив „Контекст-медіа” прес-центр банку.

Решту прибутку, за повідомленням прес-центру, акціонери вирішили спрямувати на погашення збитків банку минулих років. (Зазначимо, що у 2000 році „Кредит Банк (Україна)”, який тоді ще називався „Західно-Український комерційний банк”, отримав 18,165 млн. грн. збитку. У 2001 р. фінрезультат банку значно покращився, склавши близько 0,31 млн. грн. прибутку. – „Контекст-медіа”).

Крім цього, на зборах було розглянуто баланс і звіт про прибутки і збитки за підсумками роботи „Кредит Банку (Україна)” у 2002 році, складених згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності на підставі аудиторського висновку міжнародної аудиторської фірми.

Затверджено зміни до статуту, нову редакцію „Положення про діяльність Ревізійної комісії банку”, звіт правління про результати господарсько-фінансової діяльності у 2002 році, звіт ревізійної комісії, річний баланс, звіт про прибутки і збитки за підсумками роботи у 2002 році.

Збори також взяли до відома інформацію спостережної ради банку про зміни кількісного і персонального складу правління. (Зараз до складу правління „Кредит Банку (Україна)” входять: Степан Кубів – голова правління; Алойні-Збислав Ластовскі, Тарас Хома і Роман Олейнюк – заступники голови правління, повноваження яких підтверджені спостережною радою та зборами акціонерів до 31 січня 2006 року). На них було обрано новий склад і голову ревізійної комісії на новий термін.

66,651% акцій „Кредит Банку (Україна)” володіє Kredyt Bank S.A. (Варшава), 28,249% – ЄБРР, 5,100% – українські акціонери.

АТ „Кредит Банк (Україна)” на сьогодні нараховує 18 філій і 29 відділень у 15 областях України та АР Крим.

Статутний капітал банку становить 143 549 тис. грн.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...