Головна » Інше » „Кредит Банк (Україна)” зменшив кількість членів правління з 7 до 4 осіб

„Кредит Банк (Україна)” зменшив кількість членів правління з 7 до 4 осіб

Спостережна рада АТ „Кредит Банк (Україна)” на своєму засіданні 12 травня прийняла рішення про зменшення кількості членів правління банку з 7 до 4 осіб з метою досягнути найбільш ефективної і досконалої структури управління установою, – повідомив „Контекст-медіа” прес-центр банку.

У зв’язку з цим заяви про звільнення від виконання обов’язків члена правління за власним бажанням подали: Богдан Адамовіч, член правління банку, з 14 травня, з одночасним переходом на посаду виконавчого директора банку; Єжи Гавайскі, заступник голови правління банку, з 14 травня, з одночасним переходом на посаду виконавчого директора банку; Віталій Ломакович, заступник голови правління банку, з 9 червня 2003 року (з 14 травня знаходиться у щорічній відпустці).

„Спостережна рада банку, приймаючи заяви про звільнення від виконання обов’язків, подякувала їм за роботу на користь банку”, – зазначив прес-центр „Кредит Банку (Україна)”.

За його інформацією, спостережна рада, в т.ч. представники основних акціонерів банку – Kredyt Bank S.A. (Польща) та ЄБРР (Лондон), ще раз підтвердила свою довіру до правління банку і його стратегії.

АТ „Кредит Банк (Україна)” на сьогодні нараховує 18 філій і 29 відділень у 15 областях України та АР Крим.

2002 року банк отримав 1 154 тис. грн. чистого прибутку, у І кварталі 2003-го – 3 541,9 тис. грн.

66,651% акцій „Кредит Банку (Україна)” володіє Kredyt Bank S.A. (Варшава), 28,249% – ЄБРР, 5,100% – українські акціонери.

Статутний капітал банку становить 143 549 тис. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...