Головна » Економіка » Підсумки тижня з Василем Скрібою, №2, 2-6 вересня 2019

Підсумки тижня з Василем Скрібою, №2, 2-6 вересня 2019

Огляд найважливіших новин за тиждень у м. Львові

Львівська міська рада звинуватила ресторани «Королівська пивоварня», «36 По» та «Кабінет», відношення до яких має депутат і підприємець Григорій Козловський, у несплаті ПДФО до міського бюджету Львова. Відтак міськрада заявила, що не рекомендує львів’янам та гостям міста відвідувати ці заклади громадського харчування. (Прибуток)

Голова Податкової служби України Сергій Верланов в інтерв’ю «Економічній правді» повідомив, що податкова планує перевірити Львівську тютюнову фабрику, співвласником якої є Григорій Козловський. (Прибуток)

У четвер, 5 вересня, ЛКП «Львівелектротранс» оголосив міжнародний тендер на реконструкцію трамвайного депо на вул. Промисловій, 29. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 5 листопада 2019 р. В них учасники мають підтвердити, що мають відповідний досвід робіт, персонал належного рівня кваліфікації, все необхідне обладнання. Також учасники мають підтвердити, що їхній середній річний оборот в будівництві складає 1 млн євро; що вони мають доступ до або ж наявність фінансових ресурсів (ліквідні активи, невитрачені реальні активи, кредитні лінії та ін.) не менше 200 тис. євро. Передтендерна зустріч та відвідування депо відбудуться 16 жовтня. Контракти, підписані за підсумками тендеру, фінансуватимуться з кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). (Львівська міськрада)

На вулиці Героїв УПА, 73 збудують 14-поверховий скляний офісний центр із підземним дворівневим паркінгом. В межах забудови передбачено також прокласти додатковий проїзд між вулицями Героїв УПА та Антоновича. Будівництво вестимуть ТзОВ «Карелла», ТзОВ «Квадродім», ТзОВ «Роксав» та ПП «Віва-Ф». (Твоє місто)

З 26 жовтня український лоукостер SkyUp почне літати зі Львова до ОАЕ. Прямі авіарейси Львів-Шарджа виконуватимуться щосереди та щосуботи. (Lviv.com)

Львівщина посіла 2-ге місце в Україні за обсягом прийнятого житла. У січні-червні ц.р. в області прийняли в експлуатацію 632,9 тис. кв. метрів загальної площі житла, що на 48,3% більше, ніж за аналогічний період 2018 р. Всього цьогоріч здано в експлуатацію 6725 квартир. (Leopolis)

У липні 2019 реальна заробітна плата штатного працівника у Львівській області зросла на 4,4% порівняно з липнем минулого року. Найбільш оплачуваними у липні ц.р. були працівники нафто- та газовидобувних компаній (17706 грн), банків та страхових компаній (15584 грн), вуглевидобувних підприємств (15281 грн), держуправління, оборони, обов’язкового соцстрахування (14920 грн). (ЛОДА)

3-7 жовтня у Львівському палаці мистецтв на вул. Коперника відбудеться виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», яку проводитимуть у Львові вже вдванадцяте з метою популяризації продукції львівських підприємств.

x

Рекомендуємо

Підозра Садовому, приватизація санаторію, російські пригоди «Видавництва Старого Лева», успіх Кривецького. Підсумки з Василем Скрібою #4

Огляд подій тижня у Львові, 18-22 листопада 2019