Головна » Інше » У поточному році у Львові буде здано 40 квартир у будинках, збудованих за кошти місцевого бюджету

У поточному році у Львові буде здано 40 квартир у будинках, збудованих за кошти місцевого бюджету

У 2003 році у Львові буде здано 40 квартир у будинках, збудованих за кошти місцевого бюджету, — повідомив сьогодні на засіданні Львівського міськвиконкому заступник міського голови Львова з питань містобудування та землеустрою Василь Лозинський, який доповідав про хід виконання житлового будівництва у місті Львові.

Василь Лозинський також повідомив, що за кошти місцевого бюджету будуються 25 тис. м2 житлових площ. З цієї площі, за його словами, 1 тис. м2, так зване соціальне житло, буде передано безоплатно незабезпеченим категоріям населення. Головним чином це житло передбачене для людей, відселених з аварійних будинків. 40 квартир – молодіжне житлове будівництво. Василь Лозинський поінформував, що загалом у цьому році на будівництво 75 квартир у міському бюджеті передбачено 9 млн. грн. Ці житла, за його словами, будуть здані у другому кварталі 2004 року.

Серед основних напрямків житлового будівництва у Львові Василь Лозинський назвав здешевлення житла і забезпечення житлом мешканців Львова. Корисною для міста справою він назвав індивідуальну котеджну забудову, на яку не використовуються бюджетні кошти. При цьому Василь Лозинський сказав, що будь-яке будівництво – це інвестиція в місто. Він також повідомив, що разом із профільною депутатською комісією планується розробити програму житлового будівництва у місті Львові і подати її на розгляд сесії Львівської міськради.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...