Головна » Інше » Німеччина не має жодної інформації про туристичну базу України — Манфред Боеме

Німеччина не має жодної інформації про туристичну базу України — Манфред Боеме

„У Німеччини не має не те що негативної думки про туристичний потенціал України, у неї немає жодної думки про це”, — заявив сьогодні у Львові під час своєї зустрічі із заступником голови Львівської ОДА , головою правління Ради з туризму з туризму Карпатського регіону Богданом Матоличем генеральний директор Саксонської Ради з туризму Манфред Боеме.

Тому, як він повідомив, мета його візиту — через власний досвід отримати інформацію про українське середовище для розвитку рекреаційно-туристичного комплексу.

Радою з туризму Карпатського регіону спільно з Радою з туризму землі Саксонія розроблено проект „Створення регіональної мережі туристично-інформаційних центрів Карпатського регіону”. Цей проект, як зазначила виконавчий директор Ради з туризму Карпатського регіону Наталія Гасюк, спрямований на розвиток туристично-інформаційних центрів в районах, де є дефіцит поінформованості людей щодо туристичної бази та об’єднання їх в мережу.

Манфред Боеме під час свого візиту Україною, який триватиме з 1 по 8 серпня, ознайомиться з туристичної інфраструктурою Івано-Франківської та Львівської областей — міста: Львів, Івано-Франківськ, Яремче, Болехів, Коломию( музей „Писанка”), Скелі Довбуша, санаторні заклади Трускавця.
Як повідомив Богдан Матолич, за 6 місяців поточного року на курортах Львівщини оздоровлено більше, як 76 тис. осіб, з них 8 110 — іноземці.
За 2002 рік прибуток від туризму землі Саксонія склав 3,9 млрд. Євро. Як повідомив Манфред Боеме, Німеччина цікавиться, перш за все країнами, які входять до ЄС, а зацікавленість Україною випливає від суміжності її кордонів з кордонами ЄС.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...