Головна » Інше » Народний депутат Петро Димінський має безпосереднє відношення до розкрадання коштів НПК „Галичина” — Павло Барнацький

Народний депутат Петро Димінський має безпосереднє відношення до розкрадання коштів НПК „Галичина” — Павло Барнацький

Я не приховую, що Петро Димінський має безпосереднє відношення до розкрадання коштів НПК „Галичина” і якщо розслідування буде вестися нормально, то він також буде нести відповідальність за це”, — заявив 14 серпня на засіданні Львівського прес-клубу реформ голова ЛОО Партії захисників Вітчизни, головний консультант Комітету ВРУ з питань боротьби із організованою злочинністю та корупцією Павло Барнацький.

Однак наразі ситуація в Україні виглядає таким чином, що „якщо треба людину в тюрму, то його обирають народним депутатом”, — продовжив Павло Барнацький. „Я до сьогодні не впевнений, що в Петра Димінського на виборах не було законної більшості голосів, однак перерахунок побоялися зробити”, — наголосив Павло Барнацький.

Павло Барнацький повідомив, що за підрахунками комітету ВРУ з питань боротьби з корупцією та оргзлочинністю, НПК „Галичина” не сплатила державі податків на 1 млрд. грн., а не 138 млн. грн., які зараз проходять по кримінальній справі.

Керівництво НПК „Галичина” зараз подало касаційну скаргу у Вищій господарський суд, яка буде розглянута в кінці серпня, — зазначив Павло Барнацький.

Податкова ж адміністрація закінчила розслідувати кримінальну справу щодо несплати НПК „Галичина” акцизу у сумі 138 млн. грн. і зараз її направлено в суд.

До рішення суду на цілісний майновий комплекс НПК „Галичина” накладено арешт. Підприємство працює.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...