Головна » Інше » Мікрофінансовий банк відкриває друге відділення у Львові

Мікрофінансовий банк відкриває друге відділення у Львові

Протягом вересня-жовтня Мікрофінансовий банк відкриє друге відділення у Львові в складі Західноукраїнського регіонального управління, — повідомив „Контекст-медіа” в. о. керівника Західноукраїнського регіонального управління ЗАТ „Мікрофінансовий банк” Андрій Антонів.

Друге відділення буде основним приміщенням банку у Львові. Приміщення розташовано на вул. О. Басараб і вже готове до роботи. Його відкриття, як зазначив Андрій Антонів, багато в чому залежить від місцевих служб та Національного банку.

Клієнтам запропонують повний спектр банківських послуг, зокрема: закладення депозитів, операції з банківськими документами, надання малих та великих кредитів (основний вид послуг), та ін.

ЗАТ „Мікрофінансовий банк” заснований у грудні 2001 року. Засновники – ЄБРР (20%), Міжнародна фінансова Корпорація, яка входить до Групи Світового банку (20%), Німецько-Український фонд (20%), американський фонд Western Nis Enterprise (20%), голландський фонд DOEN (10%) та німецька інвесткомпанія ІМІ (10%).

Статутний капітал банку складає 10 млн. євро.

ЗАТ “Мікрофінансовий Банк” відкрив власне представництво у Львові у травні 2001 року. Кредитний портфель львівського представництва банку складає понад 400 кредитів на суму близько 2 млн. 500 тис. дол. США. Перше відділення цього банку у Львові знаходиться на вулиці Городоцькій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...