Головна » Статті » Стілець офісний Примтекс Плюс ISO black С-11 Чорний
Стілець офісний Примтекс Плюс ISO black С-11 Чорний

Стілець офісний Примтекс Плюс ISO black С-11 Чорний

Це правдива історія про те, як стілець Примтекс Плюс ISO black C-11 Чорний допоміг мені побороти прокрастинацію і зайнятись ділом.

Колись я, як і всі нормальні люди, ходив на роботу. То були редакції газет, журналів, інформаційних агентств та інтернет-видань, адже за фахом я — журналіст. Проте в 2011 році мене задрало працювати «на дядю» і я вирішив піти у самостійне плавання. Так я став працювати вдома.

І спочатку все було непогано. Я, як і раніше, писав статті, новини, огляди, інтерв’ю. Проте з часом працювати вдома ставало усе складніше. Я не розумів, у чому справа. Я совав туди-сюди по кімнаті робочий стіл, змінював кут нахилу монітора, застосовував метод Помодоро та ще тисячу інших методів, про які вичитав на сайтах про саморозвиток і які, як обіцяли автори публікацій, мали б налаштувати мене на продуктивний лад.

Ніфіга подібного! Не допомагало.

Змусити себе працювати було щодалі, то важче. Щось зі мною відбувалось. Замість того, щоб тяжко пахати, я відволікався на “Косинку”, на соцмережі, на відео з котиками на “Ютюбі”. Знаходив купу різних дрібних справ, а важливі відкладав на потім.

Одного дня я почув від друга, що у моєї недуги є назва — “Прокрастинація”. В цей момент у мене всередині все опустилось. Але друг заспокоїв, що від цього не вмирають, і я заспокоївся.

Я почав війну з прокрастинацією. Став складати плани на день, тиждень і місяць, уклав собі графік роботи, встановив собі блокувальники соцмереж, вимикав смартфон на час роботи…

Ефект був незначний.

Бракувало якогось важливого елемента. Але якого?

Я згадував-згадував, що ж таке було, коли я працював в редакціях, чого нема у мене зараз. І згадав! В усіх редакціях, де я мав щастя працювати, на робочому місці в мене був той офісний стілець. Ніби нічого особливого — декілька вигнутих металевих труб, зварених між собою, і м’які сідушка і спинка. Але, Господи, який же він був зручний!

Причому, то не така зручність, що сідаєш і про все на світі забуваєш, релаксуєш. А, власне, зручність, необхідна для роботи. Не занадто твердий, і, водночас, не занадто м’який. Стійкий (ненавиджу крісла на коліщатках!).

А ще, коли, бувало, задумувався над чимось (наприклад, над заголовком до статті), то на тому стільці зручно було гойдатись, на задніх ніжках. У такі моменти до голови навідувались прекрасні заголовки, та навіть цілі інсайти.

Отож, у лютому 2018 р. мною було вирішено придбати негайно той чудовий стілець, який, я вірив, вирве мене з лабет прокрастинації.

Стілець такого типу (ISO C-11) я знайшов на “Розетці” і, довго не роздумуючи, замовив. Судячи з наведеної інформації, його мали мені притарабанити аж із Броварів. Я побажав, щоб стілець мені доставили у найближче біля дому відділення. Наступного дня мені “Розетка” сповістила, що у те відділення доставити стілець не зможе, бо воно не передбачене для товарів таких габаритів. І запропонувала мені забрати його з відділення на вул. Луганській (здається). Мені було влом так далеко їхати, тож я замовив доставку додому “Новою поштою”.

Через декілька днів мені зателефонували і сповістили, що стілець чекає на мене під будинком. Я спустився, розрахувався з кур’єром і, переповнений щастя, поволік стілець додому.

Він був ретельно замотаний у целофанову плівку і запакований у збитий з дошок ящик. Від просякнутих вологою дошок у хаті запахло хвоєвим лісом. Я акуратно зрізав пломби, звільнив стілець з дерев’яних лат, зірвав целофан…

Коли я на нього сів, відразу зрозумів, що це воно. Як же мені його бракувало! Подумалось, що на цьому стільці я нарешті запрацюю, як колись.

Так і сталось. Відколи у мене з’явився стілець Примтекс Плюс ISO black С-11 Чорний, моя продуктивність зросла, а про прокрастинацію згадую, як про страшний сон.

Ось і вся історія.

Літайте літаками Ryanair, пийте каву у Львові, а стілець на робочому місці має бути Примтекс Плюс ISO black С-11 Чорний!

Переваги

  • Зручний;
  • Стійкий;
  • Доступна ціна;
  • Налаштовує на плідну працю;
  • Можна гойдатись на задніх ніжках.

Недоліки

  • Випадає одна з чотирьох пластмасових заглушок під сидінням.
Це правдива історія про те, як стілець Примтекс Плюс ISO black C-11 Чорний допоміг мені побороти прокрастинацію і зайнятись ділом. Колись я, як і всі нормальні люди, ходив на роботу. То були редакції газет, журналів, інформаційних агентств та інтернет-видань, адже за фахом я — журналіст. Проте в 2011 році мене задрало працювати «на дядю» і я вирішив піти у самостійне плавання. Так я став працювати вдома. І спочатку все було непогано. Я, як і раніше, писав статті, новини, огляди, інтерв’ю. Проте з часом працювати вдома ставало усе складніше. Я не розумів, у чому справа. Я совав туди-сюди по кімнаті робочий…

Оцінка

x

Рекомендуємо

Мігрень

Жах на ймення мігрень

Розбираємось, що то за така хвороба, що не дає працювати продуктивно та ...