Головна » Інше » „Укртелеком” встановить у Львові централізований сервер електронної пошти Інтернет

„Укртелеком” встановить у Львові централізований сервер електронної пошти Інтернет

До кінця цього року Львівська дирекція ВАТ “Укртелеком” планує встановити у Львові централізований сервер електронної пошти Інтернет, який дозволить об’єднати усіх клієнтів “Укртелеком” та удосконалити роботу електронної пошти, — повідомила Львівська дирекція ВАТ „Укртелеком”.

Централізований сервер дозволить вести нормальний облік електронних скриньок, робити резервні копії, а також зменшити ймовірність зникнення інформації.

У грудні також планується завершити монтаж вузла комутованого доступу великої ємності на 500 з’єднувальних ліній, що забезпечує безпарольний доступ до мережі Інтернет, а вже з початку наступного року ввести вузол комутованого доступу в експлуатацію.

У районних центрах області буде впроваджено два вузла Frame Relay. Послуга Frame Relay, як альтернатива виділеним цифровим каналам електрозв’язку, дає можливості: побудови корпоративних мереж з гнучкою конфігурацією; одночасної передачі даних, голосової та відеоінформації з гарантованою якістю (мінімальні затримки при передачі та максимальна компресія даних); захисту інформації від несанкціонованого доступу; управління потоками даних та надання додаткових послуг корпоративному клієнту; досягнення мінімальних витрат на експлуатацію.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...