Головна » Інше » Конфедерація ділових кіл Львівщини готує проект програми випуску пасажирських автобусів „Дельфін” на заводі „Стрий Авто”

Конфедерація ділових кіл Львівщини готує проект програми випуску пасажирських автобусів „Дельфін” на заводі „Стрий Авто”

Конфедерація ділових кіл Львівщини, яка об’єднує і координує 30 асоціативних утворень, готує проект програми випуску пасажирських автобусів „Дельфін” на машинобудівному заводі „Стрий Авто” (Стрий, Львівська обл.).

Про це в інтерв’ю „Контекст-медіа” повідомив віце-президент Конфедерації Василь Срібний.

Вартість проекту, навіть приблизну, Василь Срібний поки що назвати не зміг. „Поки що про кошторис даного проекту говорити важко”, — сказав. Але визначено, що складений проект буде до кінця 2004 року.

Проект, за словами віце-президента Конфедерації ділових кіл Львівщини, потребуватиме залучення кредитних коштів. На сьогодні як потенційний кредитор розглядається банк „Львів”.

Дослідний зразок автобуса „Дельфін” завод „Стрий Авто” представив 4 листопада. Автобус відноситься до категорії особливо малих, виготовлений за технічною документацією науково-технічного центру „Бориспільського автозаводу”. Розрахований „Дельфін” на 17 посадочних місць (14 сидячих і 3 стоячі). Його довжина — 5,70 м, розхід пального на 100 км — 15 л. Вартість одного такого автобуса попередньо становитиме 70 тис. грн.
За оцінками фахівців „Стрий Авто”, Львівська область потребує біля 1 тис. автобусів типу „Дельфіна”.

Нагадаємо, 15 жовтня за ініціативою Конфедерації ділових кіл Львівщини відбулася нарада щодо підготовки програми з кредитування виробництва пасажирських малих і середніх автобусів на ВАТ „Стрий Авто” для забезпечення потреб перевізників Львівщини та інших регіонів. Участь у нараді взяли також представники ЗАТ „Бориспільський автозавод” (Київ), асоціацій „Галавто” та „Львівський пасажирський транспорт”.

ВАТ „Стрий Авто” задіяне у виконанні регіональної програми „Шкільний автобус”, виробляючи на замовлення „Бориспільського автозаводу” шкільні автобуси на базі моделі А-079 „Еталон”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...