Головна » Інше » У Самборі після реконструкції відкрито приміщення Самбірської об’єднаної державної податкової інспекції

У Самборі після реконструкції відкрито приміщення Самбірської об’єднаної державної податкової інспекції

4 грудня у Самборі відбулося відкриття реконструйованого приміщення Самбірської об’єднаної державної податкової інспекції, — повідомила прес-служба ДПА у Львівській області.

Нове приміщення податкової інспекції зроблено зручно і комфортно і для платників податків, і для працівників податкової служби. Адже податківцям доводиться працювати із звітами, а для цього потрібно мати можливість зосередитись і детально розібратись у складному податковому законодавстві. Нове приміщення Самбірської ОДПІ послугує не тільки податківцям і підприємцям, але і стане окрасою старовинного міста Сам бора, — зазначено у повідомлені.

Голова ДПА у Львівській області Сергій Медведчук, з ініціативи якого і відбулась ця подія, у виступі на урочистостях відзначив високий рівень організації робіт з боку керівництва Самбірської ОДПІ а також подякував суміжним організаціям за довіру і вчасне та якісне виконання реконструкції.

За січень-листопад податковою службою Львівщини забезпечено надходжень до Зведеного бюджету 1 млрд. 650 млн. грн. І хоч до кінця року цей показник буде значно збільшено, податківці виконують і інші свої зобов’язання – дбають про культуру і комфорт платників податків.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...