Головна » Інше » У листопаді приріст споживчих цін у Львівській області склав 2%

У листопаді приріст споживчих цін у Львівській області склав 2%

У листопаді 2003 року приріст споживчих цін у Львівській області відносно жовтня склав 2,0% у порівнянні з 1,9% в цілому по Україні, повідомило „Контекст-медіа” Львівське обласне управління статистики.

Ціни на продукти харчування в області зросли загалом на 2,9%. Найбільший ріст цін у листопаді спостерігався на овочі — на 33%, хліб і хлібобулочні вироби — на 7,3% (середня ціна за буханку хліба пшеничного складала 2,11 грн.) та макаронні вироби — на 6,7%. Подорожчали борошно — на 4,5% (середня ціна за кг — 2,33 грн.), вершкове масло і жири тваринні харчові — на 3,6% (кг масла коштував 13 грн.).

Знизились ціни на яйця — на 1,3%, картоплю — 1,1%, крупи і бобові — 0,7%, м’ясо і птиця, риба і морепродукти — 0,6%.

На ринку непродовольчих товарів відбувся ріст цін на 0,1%. Зокрема, перев’язувальні матеріали подорожчали на 3,3%. Водночас подешевшали дизельне паливо і бензин — на 3,4% та 4,3% відповідно.

Ціни на платні послуги зросли у листопаді на 0,6%. Найбільше — на послуги з купівлі (продажу) житла — на 8,4%. Прокат речей особистого користування став дорожчим на 4,6%, асенізація і прибирання вулиць — на 3,4%, проживання в пансіонатах і будинках відпочинку — на 2,4%.
З початку 2003 року індекс споживчих цін у Львівській області склав 4,3% у порівнянні з 6,6% в цілому по Україні.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...