Головна » Інше » Заступник прокурора Львівської області Богдан Ринажевський вийшов на пенсію

Заступник прокурора Львівської області Богдан Ринажевський вийшов на пенсію

Заступника прокурора Львівської області, радника юстиції 1 класу Богдана Ринажевського звільнено з органів прокуратури у зв’язку з виходом на пенсію, — повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За повідомленням прес-служби, у прокуратурі Львівської області в останній період стались й інші кадрові зміни.

Начальником відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органами прокуратури області призначено колишнього прокурора Старосамбірського району Олега Денегу.

Відділ криміналістики прокуратури Львівської області очолив молодший радник юстиції Сергій Довжик, оскільки колишнього начальника відділу старшого радника юстиції Валерія Кір’якова звільнено у зв’язку з виходом на пенсію.

Богдан Ринажевський до липня 2003 року обіймав посаду прокурора Львівської області. Однак у квітні Президент України рекомендував звільнити його з займаної посади у зв’язку з незадовільним станом боротьби з корупцією та оргзлочинністю на Львівщині. У липні посаду прокурора Львівської області обійняв Євген Блажівський, а Богдана Ринажевського було переведено на посаду заступника прокурора Львівської області.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...