Головна » Інше » Громадські організації слабо використовують Інтернет-технології

Громадські організації слабо використовують Інтернет-технології

Рівень використання Інтернет-технологій громадськими організаціями України, в тому числі і Львівської області, є вкрай низьким, – повідомила 13 березня координатор тренінгової програми з ефективного використання Інтернет громадськими організаціями ГО „Інтерньюз Україна” Олена Китайгородська під час засідання Львівського прес-клубу реформ на тему „Вплив сучасних інформаційних технологій на розвиток суспільства, бізнесу та держави”.

У зв’язку з цим, за словами О.Китайгородської, останнім часом „організації-донори усе більш активно направляють свої зусилля на подолання цієї проблеми”.

Зокрема, 12 березня в рамках реалізації спільного проекту „Ефективні громадські організації через використання інформаційно-комунікаційних технологій” „Інтерньюз Україна” та Інтернет Асоціація України провели у Львові тренінг для громадських організацій Львівської області.

На ньому вони запевняли представників ГО, що сучасні інформаційні технології „є зручним та доступним інструментом, за допомогою якого громадський сектор може поширювати свою діяльність на більше коло людей, налагоджувати партнерські стосунки, відкривати для себе нові можливості”.
Олена Китайгородська зазначила, що подібними тренінгами охоплені, крім Львівської, Донецька, Харківська, Дніпропетровська, Херсонська, Чернігівська, Черкаська, Вінницька, Чернівецька області та АР Крим.

Проект „Ефективні громадські організації…” був започаткований у лютому 2003 року, реалізується за фінансової підтримки Міжнародного фонду „Відродження”, Інституту Відкритого Суспільства (Будапешт) та Міністерства закордонних справ Великої Британії. Очікується, що він сприятиме активізації діяльності третього сектору у сфері Інтернет-технологій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...