Головна » Інше » „Львіввугілля” звернулося до ДПА Львівської області з проханням реструктуризувати борги підприємства в сумі 80 млн. грн.

„Львіввугілля” звернулося до ДПА Львівської області з проханням реструктуризувати борги підприємства в сумі 80 млн. грн.

Державне підприємство „Львіввугілля” звернулося до Державної податкової адміністрації у Львівській області з проханням списати або реструктуризувати терміном на 5 років борг ДХК „Львіввугілля”, який на сьогодні становить 79 900 тис. грн.

Про це 14 березня у Сокалі (Львівська область) на нараді з проблемних питань у вугільній галузі повідомив генеральний директор ДП „Львіввугілля” Віктор Шайтан.

„Ми просим сприяння в цьому напрямку для того, щоби на всіх рівнях спрацювати і списати цей борг. Або реструктуризувати його хоча би на 5 років”, – сказав він.

Віктор Шайтан підкреслив, що при нинішньому критичному стані такий борг „Львіввугілля” не в стані виплатити.

Він попросив також списати заборгованість по штрафам і пеням в сумі 7 115 тис. грн., дозволити підприємствам ДХК „Львіввугілля” перейти у ДП „Львіввугілля” без обов’язкових перевірок ДПА.

„Я пропоную перейти без перевірок, щоб прискорити процес переходу і щоб ми могли сплачувати консолідований податок”, – сказав В.Шайтан, запевнивши, що у такому разі проплати будуть систематизовані.

За словами В.Шайтана, „Львіввугілля” може вийти з кризи, але лише в тому випадку, якщо податкова посприяє цьому.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...