Головна » Інше » 17 березня усі шахти „Львіввугілля” будуть працювати – директори шахт

17 березня усі шахти „Львіввугілля” будуть працювати – директори шахт

У понеділок, 17 березня, усі шахти державного підприємства „Львіввугілля” будуть працювати, – заявили 14 березня у Сокалі (Львівська область) на нараді з проблемних питань вугільної галузі директори шахт підприємства.

Вони не сказали, чи будуть застосовані якісь санкції до учасників акції протесту. Однак запевнили, що дисципліна у трудових колективах шахт буде забезпечена.

Як повідомив директор шахти „Відродження”, на сьогодні серед учасників акції протесту є лише 10 „радикально налаштованих чоловік, які ведуть за собою маси”.

Він зазначив, що акція має під собою політичне підґрунтя, проте розв’язати її можна, виплативши шахтарям принаймні місячний фонд зарплати.
Директор „Відродження” сказав, що якщо до понеділка вдасться вивести на роботу усіх шахтарів, то „ми ще би виконали місячний план”.

15 березня акцію протесту продовжували гірники шахти „Відродження”, які зранку зібралися на центральній площі Червонограда, повідомив „Контекст-медіа” голова Незалежної профспілки гірників „Львіввугілля” Михайло Шабля.

За його словами, учасники акції протесту прийняли рішення зранку 17 березня знову зібратися на площі на мітинг і вирішити, продовжувати чи припинити акцію протесту.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...