Головна » Інше » Львівська ОДА просить податкову і виконавчі служби посприяти стабілізації ситуації у вугільній галузі

Львівська ОДА просить податкову і виконавчі служби посприяти стабілізації ситуації у вугільній галузі

Львівська облдержадміністрації просить ДПА у Львівській області і виконавчі служби посприяти стабілізації ситуації у вугільній галузі регіону, – повідомив 14 березня у Сокалі (Львівська область) на нараді з проблемних питань у вугільній галузі перший заступник голови Львівської ОДА Олександр Сендега.

„Просимо податкову і виконавчі служби поставити перед собою завдання всі сили мобілізувати для стабілізації ситуації в вугільній галузі”, – сказав він.

Олександр Сендега сказав, без цього „не все те вийде, на що розраховується”.

Він підкреслив, що обладміністрація всіляко підтримуватиме нового генерального директора державного підприємства „Львіввугілля” Віктора Шайтана, оскільки покладає на нього великі надії.

У свою чергу Львівська ОДА, за словами Олександра Сендеги, очікує від „Львіввугілля” зростання вуглевидобутку. „Спасіння сьогодні одне – видобуток вугілля. Все повинно працювати на це”, – наголосив він.

14 березня у Сокалі відбулася нарада з проблемних питань у вугільній галузі. Участь у ній взяли перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега, заступник начальника ДПА у Львівській області Юрій Гриб, генеральний директор „Львіввугілля” Віктор Шайтан, директори і представники шахт, представники податкової інспекції Червонограда і червоноградської виконавчої служби.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...