Головна » Інше » Фонд держмайна відклав проведення конкурсу з продажу 90,18% Новороздільського заводу фунгіцидів

Фонд держмайна відклав проведення конкурсу з продажу 90,18% Новороздільського заводу фунгіцидів

Регіональне відділення Фонду держмайна України у Львівській області відклало проведення конкурсу з продажу державних 90,18% акцій Новороздільського заводу фунгіцидів через виникнення обставин, що перешкоджають його проведенню, – повідомив представник Регіонального відділення ФДМУ.

За його словами, підставою для відкладення конкурсу став той факт, що 29 січня цього року один із кредиторів заводу – Миколаївська міжрайонна податкова інспекція – продав за борги його цілісний майновий комплекс за зниженою ціною – 1,6 млн. грн. У зв’зку з цим Регіональне відділення ФДМУ подало позов до суду з вимогою визнати недійсною біржову угоду про продаж заводу за заниженою ціною.

Конкурс з продажу держпакету заводу відкладено до закінчення судових розглядів.

Як повідомляло агентство, 29 січня Новороздільський завод фунгіцидів був проданий за податкові борги через Західно-Українську біржу нерухомості.
Регіональне відділення ФДМУ у Львівській області планувало провести конкурс з продажу 90,175% акцій Новороздільського заводу фунгіцидів 17 березня. Стартова ціна пакету мала скласти 7 734,570 тис. грн.

Новороздільський завод фунгіцидів створений у результаті реорганізації Роздільського ДХГП „Сірка” за наказом РВ ФДМУ у Львівській області від 26 березня 2001 року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...