Головна » Інше » Ю.Бойко уже найближчим часом завізує рамкову угоду між Львівською ОДА і „Нафтогазом України” – Р.Сорока

Ю.Бойко уже найближчим часом завізує рамкову угоду між Львівською ОДА і „Нафтогазом України” – Р.Сорока

Львівська обласна державна адміністрація (ЛОДА) очікує, що найближчим часом голова НАК „Нафтогаз України” Юрій Бойко завізує рамкову угоду між ЛОДА та НАКом про здійснення матеріально-технічного забезпечення підрозділів компанії підприємствами Львівської області.

Про це „Контекст-медіа” повідомив начальник управління промисловості, транспорту і зв’язку Львівської облдержадміністрації Ростислав Сорока.

„(Угода перебуває) буквально на візуванні в останній інстанції”, – зазначив він.

Ростислав Сорока повідомив, що Львівська ОДА зараз готує подібні рамкові угоди з „Укрзалізницею”, Міністерством транспорту і Рівненською АЕС.

За його словами, дія таких угод впливатиме „на інтенсифікацію розвитку галузевих господарств”.

Як повідомляло агентство, Львівська облдержадміністрація очікувала, що підписання рамкової угоди з „Нафтогазом України” відбудеться у лютому під час відкриття у Львові онкоцентру.

Голова Львівської ОДА Мирон Янків завізував рамкову угоду з НАКом на початку лютого.

В рамковій угоді між Львівською ОДА та НАК “Нафтогаз України” задіяні ВАТ “Дрогобицький долотний завод”, ВАТ “Металіст”, ВАТ “Прикарпатпромарматура”, ВАТ “Львівський автобусний завод”, ВАТ “Дрогобицький завод автомобільних кранів”.

Очікується, що дія угоди забезпечить 3% валовий промисловий приріст у Львівській області за рахунок нового товарно-фінансового потоку, який оцінюється у 20-70 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...