Головна » Інше » “Львівобленерго” видаватиме мешканцям Стрия єдиний рахунок за електропостачання і воду

“Львівобленерго” видаватиме мешканцям Стрия єдиний рахунок за електропостачання і воду

Енергопостачальна компанія „Львівобленерго” видаватиме мешканцям м. Стрий (Львівська область) єдиний рахунок за споживання електроенергії і води.

Про це „Контекст” повідомив відділ корпоративних прав енергокомпанії.

„Оскільки продукція орендованого ДКП „Стрийводоканал” фактично вважається власністю товариства, то „Львівобленерго” і за електроенергію, і за воду виставлятиме споживачеві один-єдиний рахунок”, – сказано у повідомленні.

Несплата такого рахунку, зазначає „Львівобленерго”, автоматично призведе до накопичення боргу як за водопостачання, так і за електроенергію, а відтак енергокомпанія, згідно чинного законодавства України, буде припиняти електропостачання „такому недобросовісному споживачеві”.

У повідомленні відділу корпоративних прав енергокомпанії зазначається, що найближчим часом буде підписано остаточний варіант договору про оренду „Стрийводоканалу”.

„Львівобленерго” заявляє, що „говорити про оренду товариством інших водоканалів Львівщини поки що зарано, оскільки потрібен час для того, аби наочно переконатися у дієвості такого методу покращення рівня розрахунків споживачами за надані послуги”.

Довідка „Контексту”: Як повідомляло агентство раніше, 4 лютого 2003 року Антимонопольний комітет України видав дозвіл ВАТ „Львівобленерго” на оренду цілісного майнового комплексу ДКП „Стрийводоканал” терміном на 5 років. 11 вересня 2001 року пропозицію компанії щодо оренди комунального підприємства підтримала Стрийська міська рада.

Борг „Стрийводоканалу” перед „Львівобленерго” за спожиту електроенергію нині складає близько 1,9 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...