Головна » Інше » Голова Львівської ОДА М.Янків представив свого нового заступника С.Лукашика

Голова Львівської ОДА М.Янків представив свого нового заступника С.Лукашика

10 лютого голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків офіційно представив свого нового заступника Степана Лукашика, який куруватиме питання, пов’язані зі стратегією економічного розвитку регіону, – повідомила „Контекст” прес-служба Львівської ОДА.

Степан Лукашик, за словами Мирона Янківа, координуватиме зовнішньо-економічну діяльність, розбудову кордону, інвестиційну політику, ціноутворення та приватизаційні процеси, а також „тісно співпрацюватиме з банківськими та підприємницькими структурами, Антимонопольним комітетом”.
Голова ЛОДА охарактеризував С.Лукашика як людину з великим життєвим та практичним досвідом, який „користується авторитетом у центрі”.

„Саме завдяки зусиллям Степана Лукашика у Яворівському районі було створено СЕЗ „Яворів”, в результаті роботи якої глибоко депресивний район почав динамічно розвиватися і став донором обласного бюджету, саме в цьому районі ведеться активна робота щодо залучення інвестицій та створення нових робочих місць”, – підкреслив М.Янків.

Степан Лукашик сказав, що після детального вивчення проблематики він підготує на розгляд Колегії облдержадміністрації фундаментальні пропозиції щодо подальшого розвитку економічного потенціалу області.

Довідка „Контексту”: Степан Лукашик народився 5 листопада 1953 року у с. Невір Любешівського району Волинської області. Кандидат економічних наук, нагороджений орденом „За заслуги” ІІІ ступеня Державний службовець 5 рангу зі стажем державної служби 24 роки 2 місяці. З 1995 року працював на посаді голови Яворівської райдержадміністрації.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...