Головна » Економіка » 1 листопада стартує XVIII Міжнародний економічний форум у Львові

1 листопада стартує XVIII Міжнародний економічний форум у Львові

Наймасштабніша економічна подія року в Західному регіоні — XVIII Міжнародний економічний форум — стартує уже в четвер, 1 листопада.

За словами керівника управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Романа Матиса, цьогорічний Економічний форум у Львові буде ще грандіознішим за попередні.

«Міжнародний економічний форум у Львові — це широкий майданчик для дискусій на високому рівні, де ми можемо обговорити актуальні питання і задати основні інформаційні вектори для регіону», — сказав Роман Матис.

Цьогоріч на МЕФ очікують представників органів влади, зокрема, голову Верховної Ради Андрія Парубія, першого віце-прем’єр-міністра — міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва. З вітальним словом виступить та візьме участь в дискусії щодо промислової політики регіону голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Окрім представників органів влади, форум викликає щороку щораз більший інтерес в дипломатичних та ділових колах.

«Цьогоріч вперше про експортний потенціал та стратегію регіону говоритимуть міжнародні експерти, що представлятимуть ділові кола США, Канади, Польщі, Туреччини та країн арабського світу. А серед гостей та спікерів очікуємо послів Нідерландів, Об‘єднаних Арабських Еміратів, Японії», — зазначив Роман Матис.

Перший день XVIII Міжнародного економічного форуму, за словами Романа Матиса, буде присвячений обговоренню більш глобальних питань, зокрема таких, що стосуються промислової та монетарної політики держави, експортній стратегії Львівщини та можливостей і переваг області у залученні високотехнологічних інвестицій. А вже в другий день Форуму відбудеться низка вузькоспеціалізованих заходів.

Організатори очікують, що в заході візьме участь велика кількість учасників.

«Ми вже третій рік поспіль займаємося Форумом, і у нас два попередні роки зала на 1200 людей була повністю забита», — зазначив керівник управління інвестполітики ЛОДА.

Роман Матис наголосив, що Міжнародний економічний форум задає тон для всіх галузевих заходів, що відбуваються на теренах Львівщини.

Вхід на XVIII Міжнародний економічний форум, що проходитиме на «Арені Львів», відбуватиметься за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням https://goo.gl/nT5zYX

Читайте також: 

– Роман Филипів: «XVIII Міжнародний економічний форум у Львові — це буде дійсно безпрецедентний захід»

Як на Львівщині залучають інвестиції. Велике інтерв’ю з Романом Матисом

x

Рекомендуємо

Роман Матис

Підозрюваний у розкраданні гуманітарки львівський підприємець заговорив

Львівський підприємець, колишній начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис вперше ...