Головна » Інше » За невиплату зарплати у Львівській області за 5 місяців порушено 56 кримінальних справ проти керівників підприємств

За невиплату зарплати у Львівській області за 5 місяців порушено 56 кримінальних справ проти керівників підприємств

У січні-травні у Львівській області було порушено 56 кримінальних справ проти керівників підприємств, що мають заборгованість по зарплаті і не погашають її.

Про це сьогодні на засіданні обласної комісії з питань погашення боргів із зарплати повідомила представниця Львівського територіального управління Державної інспекції праці пані Завада.

Вона повідомила, що у процесі слідства 6 керівників повністю погасили заборгованість. Загалом вдалося погасити 150 тис. грн., що складає 2,6% від суми заборгованості на підприємствах, проти керівників яких були порушені кримінальні справи (5 млн. 683 тис. грн.).

Пані Завада зазначила, що упродовж січня-травня обласна Державна інспекція праці перевірила близько 500 підприємств. Вона повідомила, що найближчим часом очікується порушити кримінальні справи ще проти 12 керівників. „Передаються матеріали в Прокуратуру області”, – сказала вона.

Як повідомлялося, підприємства промисловості є найбільшими боржниками з виплати заробітньої плати у Львівській області, заборгувавши 72,8 млн. грн., або 58,4% від загальної суми заборгованості по області.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...