Головна » Інше » Під час візиту на Львівщину я зробив негативні висновки, однак підсумки зроблю у жовтні — В.Янукович

Під час візиту на Львівщину я зробив негативні висновки, однак підсумки зроблю у жовтні — В.Янукович

Всі причини звільнення Мирона Янківа викладено в указі президента – на Львівщині склалась негативна криміногенна ситуація, є нерозкриті вбивства, складна ситуація на кордоні, митниці, – заявив сьогодні на брифінгу у Львові прем’єр-міністр України Віктор Янукович.

„Під час свого візиту на Львівщину я зробив негативні підсумки щодо становища в області, однак підведення підсумків, відбудеться у жовтні” – відзначив Віктор Янукович.

Прем’єр-міністр повідомив журналістам, що сьогодні він представив нового голову Львівської ОДА Олександра Сендегу. При цьому Віктор Янукович наголосив, що всі кадрові питання вирішуватиме новий голова Львівської ОДА, однак якщо у нього виникне потреба у допомозі чи пораді — він її отримає. Крім того буде надана допомога у роботі правоохоронних органів області.

Олександр Сендега заявив, що хоча різких змін у кадровій політиці не буде, однак „все міняється, є слабкі ланки, які необхідно підсилювати перевіреними людьми”. Щодо власного партійного майбутнього, то Олександр Сендега „був і залишається позапартійним”.

Прем’єр-міністр висловив впевненість, що Олександру Сендезі вистачить досвіду для того, щоб впоратись із покладеними на нього завданнями, це є запорукою того, як довго йому вдасться пропрацювати на цій посаді.

Віктор Янукович запевнив журналістів, що між Львівською обласною радою і Кабінетом Міністрів України співпраця йде по всіх напрямках, а тиск буде лише в тих питаннях, що стосуються благополуччя регіону.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...