Головна » Інше » Розгляд в суді справи по „Орлан-Транс-Краковець” перенесений на другу половину вересня через хворобу директора

Розгляд в суді справи по „Орлан-Транс-Краковець” перенесений на другу половину вересня через хворобу директора

Судові слухання по ініційованій Податковою справі стосовно службових осіб ТзОВ „Орлан-Транс-Краковець” перенесені на другу половину вересня у зв’язку з хворобою директора ТзОВ, — повідомили „Контекст-медіа” в управлінні податкової міліції ДПА у Львівській області.

„Подалися документи, що директор „Орлан-Транс-Краковець” захворів і в зв’язку з тим відклали слухання”, — сказали в управлінні.

Представник управління уточнив, що службові особи ТзОВ „Орлан-Транс-Краковець” звинувачуються в ухиленні від сплати податків на суму 8 375 тис. грн. (без врахування штрафних санкцій).
Справа „Орлан-Транс-Краковець” розглядається у місцевому суді Яворівського району Львівської області з липня цього року.

Кримінальну справу відносно службових осіб „Орлан-Транс-Краковець” слідчий відділ податкової міліції ДПА у Львівській області порушив у жовтні 2002 року. Тоді йшлося про те, що ТзОВ, коли ввозило в Україну вантажівки, оформило їх як статутний фонд, і таким чином ухилилося від сплати 5,5 млн. грн. податків. На думку податківців, проведена підприємством операція з вантажівками є фінансовим лізингом, за який необхідно сплачувати ввізне мито.

Порушення кримінальної справи проти „Орлан-Транс-Краковець” стало підставою для проведення податківцями повної перевірки компанії „Орлан Транс” (Львів) восени 2002 року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...