Головна » Інше » Прогноз щодо завантаженості рейсу Львів-Відень поки що не виправдовується — представник МАУ

Прогноз щодо завантаженості рейсу Львів-Відень поки що не виправдовується — представник МАУ

Прогноз щодо завантаженості авіарейсу сполученням Львів-Відень, який було відкрито авіакомпаніями „Міжнародні Авіалінії України” (МАУ) спільно з Austrian Airlines („Австрійські Авіалінії”) 19 травня цього року, поки що не виправдовується.

Про це агентство „Контекст-медіа” повідомив представник МАУ, який забажав залишитися невідомим.

Якою є нинішня реальна завантаженість рейсу Львів-Відень та обсяги перевезень на ньому співрозмовник агентства назвати не зміг. У „Міжнародних Авіалініях України” таку інформацію агентству назвати відмовилися, посилаючись на те, що вона є конфіденційною.

Нагадаємо, що на урочистому відкритті рейсу Львів-Відень президент МАУ Віталій Потемський висловив прогноз, що завантаженість нового рейсу становитиме не менше 60%.

Як вдалося довідатися агентству, на сьогодні квиток на одну особу на рейс Львів-Відень коштує 370 дол. в одну сторону. Вартість квитка в обидва боки, за умови перебування у Відні один тиждень, становить 400 дол., зазначили агентству у довідці МАУ у Львові. Певний час після відкриття рейсу на квитки на нього була акційна ціна — 195 дол. в обидва боки.

Виліт рейсом Львів-Відень здійснюється зі Львова чотири рази на тиждень — по понеділках, середах, четвергах і неділях.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...