Головна » Інше » НПК „Галичина” і ВАТ „Галол” підписали протокол про співпрацю

НПК „Галичина” і ВАТ „Галол” підписали протокол про співпрацю

ВАТ „НПК-Галичина” та ВАТ „Галол” (обидва — Дрогобич, Львівська область) підписали протокол про співпрацю, — повідомив „Контекст-медіа” начальник Головного управління промислової політики Львівської облдержадміністрації Ростислав Сорока.

„У п’ятницю зранку було підписано протокол про співпрацю”, — сказав він.

Співпраця, за словами Ростислава Сороки, стосується поставки „Галолом” нафтопереробному комплексу комбінованої антидетонаційної добавки для виробництва висооктанових бензинів. Напрацьована уже перша експериментальна партія (близько 100 тонн), яка дозволить „Галичині” виробити близько 3 тис. тонн пробної партії бензину підвищеної якості.

Комбіновану антидетонаційну добавку „Галол”, згідно з відомостями Р.Сороки, розробив спільно з київською компанією „Супермаш”.

Як повідомляв Ростислав Сорока раніше, виробництво „Галолом” антидетонаційних добавок є одним із напрямків виробничої програми, яку на підприємстві реалізують нові власники — „ФК-Груп” (Київ). Іншими напрямками передбено роботу на оборонний комплекс України, зокрема забезпечення продукцією концерну „Бронетехніка України” і Міноборони, а також виробництво локомотивних олив для „Укрзалізниці”.

ВАТ „Галол” виробляє оливи, мастила та присадки для різноманітної техніки. У 1999 р. завантаження заводу не перевищувало 4% через брак обігових коштів на закупівлю сировини. У 2001 р. підприємство остаточно зупинилося. У 2002 р. на ньому було знову запущено в роботу лінії з виробництва оливи та присадок, зокрема, танкових олив на Харківський завод ім.Малишева.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...