Головна » Інше » Процес отримання „Кредит Банком (Україна)” 5 млн. дол. кредитної підтримки від ЄБРР перебуває на завершальній стадії

Процес отримання „Кредит Банком (Україна)” 5 млн. дол. кредитної підтримки від ЄБРР перебуває на завершальній стадії

Процес отримання АТ „Кредит Банк (Україна)” (Львів) 5 млн. грн. кредитної підтримки від одного з його акціонерів — Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) — перебуває на завершальному етапі.

Про це інформується у заяві правління „Кредит Банку (Україна)” „про позитивність і стабільність роботи акціонерного товарист ва”, яку агентству „Контекст-медіа” надіслав прес-центр банку.

У заяві, підставою для якої стали непорозуміння, викликані інформацією у ЗМІ про зміну головного інвестора КБУ, правління запевняє, що „пошук додаткової капіталізації банку, запланованої на 2-ге півріччя 2002 року, у тому числі — шляхом залучення нових інвесторів, є нормальний процес розвитку банківської установи”. „Для клієнтів українського банку жодних змін не відбудеться”, — наголошується у заяві.

Як повідомлялося, проект підписання договору на відкриття кредитної лінії ЄБРР спостережна рада „Кредит Банку (Україна)” розглянула на своєму черговому засіданні 22 серпня. Кредитні кошти будуть використовуватися для кредитування експортно-імпортних операцій клієнтів банку та інвестиційних проектів.

„Кредит Банк (Україна)” належить до числа найкрупніших банків України. Його акціонерами є Kredyt Bank S.A. (Варшава) — 66,651% акцій, ЄБРР — 28,249%. 5,100% банку володіють українські акціонери.

За 2002 рік банк отримав 1 154 тис. грн. чистого прибутку, за перше півріччя 2003 р. — 6 632,0 тис. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...