Головна » Інше » „Кредит Банк (Україна)” відновив роботу Першого відділення у Хмельницькому

„Кредит Банк (Україна)” відновив роботу Першого відділення у Хмельницькому

АТ „Кредит Банк (Україна)” (КБУ) з 1 вересня відновив роботу Першого відділення своєї Хмельницької філії, — повідомив „Контекст-медіа” прес-центр банку.

Відділення надаватиме всі необхідні для населення послуги — від комунальних платежів та переказів до споживчого кредитування. Крім цього, воно надаватиме послуги й корпоративним клієнтам.

Як розповіли агентству у Хмельницькій філії КБУ, Перше відділення банку у Хмельницькому тимчасово призупинило свою роботу понад рік тому, у липні 2002 року через непристосованість приміщення. Умови в новому приміщенні відповідають уже усім вимогам.

У філії зазначили, що відновлене відділення розташоване у центральній частині міста, на першому поверсі нещодавно відкритого торгового центру „Мега”. У районі відділення працює „не один десяток магазинів”, а відтак, прогнозують у філії, відділення може розраховувати на значний обсяг кредитування фізичних осіб під купівлю побутових товарів.

З відновленням роботи Першого відділення кількість відділень Хмельницької філії „Кредит Банку (Україна)” зросло до чотирьох: окрім двох відділень у Хмельницькому, банк має відділення у містах Кам’янець-Подільський та Теофіполь.

У структурі „Кредит Банку (Україна)” загалом працюють 34 відділення і 18 філій у 15 областях України та АР Крим.

Як повідомлялося, у другому півріччі 2003 року „Кредит Банк (Україна)” відкриє 5 відділень, з яких три на сьогодні уже відкрив (крім Хмельницького, два у Львові).

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...