Головна » Інше » У серпні у Львівській області було приватизовано 46 об’єктів

У серпні у Львівській області було приватизовано 46 об’єктів

У серпні у Львівській області було приватизовано 46 об’єктів, у тому числі 7 загальнодержавної і 39 комунальної власності, — повідомив „Контекст-медіа” відділ аналітичних досліджень Регіонального відділення Фонду держмайна України у Львівській області.

За інформацією відділу, 41 із приватизованих у серпні об’єктів належав до групи А (36 — комунальної форми власності і 5 — загальнодержавної), 5 — до групи Д (3 — комунальної власності і 2 — загальнодержавної).

Способами приватизації об’єктів минулого місяця були: приватизація шляхом викупу (таким чином приватизували 39 об’єктів), продаж на аукціоні (3 об’єкти) і комерційний конкурс (4 об’єкти).

Безпосередньо РВ ФДМУ у Львівській області в серпні роздержавило 13 об’єктів, в тому числі 7 загальнодержавної власності (5 — групи А, 2 — групи Д) та 6 об’єктів комунальної власності групи А.

Органи приватизації у містах обласного підпорядкування та районах області протягом серпня приватизували 33 об’єкти.

28 об’єктів (60,86% від загальної кількості приватизованих у серпні об’єктів) роздержавило управління ресурсів Львівської міської ради.

По два об’єкти приватизували управління комунального майна Сокальської райради та фонд комунального майна Турківської райради.

Один об’єкт роздержавив відділ комунального майна Самбірської міської ради.

Як повідомляло агентство, у серпні на рахунки Регіонального відділення ФДМУ у Львівській області від приватизації об’єктів надійшло 1 850,796 тис. грн., в т.ч. 1 072,891 тис. грн. — від приватизації об’єктів загальнодержавної власності.

З початку 2003 року на Львівщині приватизовано 293 об’єкти: 1 об’єкт групи В загальнодержавної власності, 40 об’єктів групи А загальнодержавної форми власності і 220 — комунальної; 11 об’єктів групи Ж (6 — загальнодержавної форми власності і 5 об’єктів комунальної власності); 21 об’єкт незавершеного будівництва (15 — загальнодержавної форми власності і 6 — комунальної). Від їх роздержавлення надійшло 10 880,007 тис. грн., в тому числі від роздержавлення об’єктів загальнодержавної власності — 7 986,867 тис. грн.

З початку приватизації в області роздержавлено 8 660 об’єктів. За кількістю приватизованих об’єктів комунальної форми власності Львівщина займає 1-ше місце в Україні, значно випередивши інші регіони. За загальною кількістю приватизованих об’єктів — друге місце серед областей України.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...