Головна » Інше » Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу проти посадових осіб Надбужанської товарної біржі за розкрадання 51,530 тис. грн. бюджетних коштів

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу проти посадових осіб Надбужанської товарної біржі за розкрадання 51,530 тис. грн. бюджетних коштів

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу проти посадових осіб ТзОВ „Надбужанська товарна біржа” (м.Буськ, Львівська обл.) за розкрадання бюджетних коштів на суму 51,530 тис.грн., — повідомила „Контекст-медіа” прес-служба обласної прокуратури.

Справу порушено за ознаками злочинів, передбачених ст.364 та 366 ККУ (зловживання владою та службовим становищем та службове підроблення), зазначила прес-служба.

За її повдомленням, проведеною прокуратурою Львівської області перевіркою у ТзОВ „Надбужанська товарна біржа” було виявлено, що при укладанні біржового контракту з фермерським господарством „Кремінь” про реалізацію нового трактора МТЗ82 УК за ціною 51 530 грн. було порушено вимоги закону „Про збір та розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства” (використовувати кошти лише за цільовим призначенням), оскільки кошти на трактор було виділено з фонду на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства з державного бюджету через управління державного казначейства. Посадові особи ТзОВ „Надбужанська товарна біржа”, отримавши вказані бюджетні кошти, використовували їх на інші цілі, через що фермерське господарство не отримало трактор, чим заподіяно шкоду на 51 530 грн.

Кримінальна справа скерована для проведення досудового слідства прокурору Буського району Львівської області.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...