Головна » Інше » Комерційний директор Львівської тютюнової фабрики Г.Козловський переміг на виборах депутата Львівської міськради по Винниківському виборчому округу

Комерційний директор Львівської тютюнової фабрики Г.Козловський переміг на виборах депутата Львівської міськради по Винниківському виборчому округу

Комерційний директор Львівської тютюнової фабрики, репрезентант Партії регіонів, депутат Винниківської міськради Григорій Козловський, за попередньою інформацією, переміг на виборах депутата Львівської міської ради по Винниківському виборчому округу, — повідомили „Контекст-медіа” у Винниківській міській раді.

За попередньою інформацією, за Григорія Козловського проголосувало 334 виборці, за його найближчого конкурента – Олега Матвіїшина – 254, за висуванця блоку „Наша Україна” Богдана Беня – 179, за Галину Москву, яка була підтримана Блоком Юлії Тимошенко, – 133 виборці.

Вибори відзначились низькою активністю: на дві виборчі дільниці прийшло близько 30% виборців, на виборчу дільницю в офтальмологічному відділенні 6-ої міської лікарні проголосувало 5 виборців, а на дільниці, яка розташована в Винниківському госпіталі інвалідів війни та репресованих взагалі не проголосував жоден виборець.

„Сподіваюсь що Олег Матвіїшин є порядною людиною, він вміє вигравати а також вміє програвати” – заявив одразу після завершення виборів Григорій Козловський журналістам. На його думку, людям набридло слухати, чи це кандидат від „Нашої України”, чи від іншої політичної сили: „Люди хочуть бачити героїв місцевого значення, які можуть повести за собою громаду”. Якби явка на вибори була більшою, то його відрив від конкурентів був би більшим, – вважає Григорій Козловський.

Вибори депутата Львівської міської ради по Винниківському виборчому округу замість генерального директора Львівської тютюнової фабрики Андрія Можаровського, який помер на 51 року життя у квітні 2003 року, відбувалися 7 вересня. Участь у виборах загалом брали 9 кандидатів.

Місто Винники входить до складу Шевченківського виборчого округу, інтереси якого у Верховній Раді України представляє народний депутат, голова ЛОО УНП Олекса Гудима.

Спостерігачі від Комітету виборців України зазначають, що, оскільки Григорій Козловський не може поєднувати два мандати, у Винниках доведеться проводити шості поспіль вибори.

Після виборів до рад всіх рівнів у березні 2002 року один з 25 округів Винниківської міської ради залишився вакантним (один кандидат, який по ньому балотувався, не набрав навіть 50% голосів. Пізніше ж на довиборах у цьому окрузі переміг Сергій Уваров. Згодом у відставку за станом здоров’я подав тодішній міський голова Ярослав Хамуляк і Сергій Уваров став міським головою Винник.

Відтак довелось знову проводити вибори депутата Винниківської міської ради, оскільки Сергій Уваров так само не міг, за законом, поєднувати два мандати.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...