Головна » Інше » Бажання міської ради Стрия благоустроїти ринок секонд-хенду викликало конфлікт з підприємцями

Бажання міської ради Стрия благоустроїти ринок секонд-хенду викликало конфлікт з підприємцями

Чотири дні, з 5 по 9 липня, у Стрию тривав конфлікт між підприємцями ринку секонд-хенду та міською владою, яка вирішили провести благоустрій цієї торгівельної точки.

Підприємці ринку ліквідацію стихійних яток, на яких вони працювали, сприйняли як спробу позбавити їх роботи. Тому 5 липня вони перешкодили бульдозеру знести ятки і декілька днів чергували, охороняючи територію ринку. Лише сьогодні конфлікт було вирішено.

Втім впорядкування потребувала не лише сама територія ринку, але й відносини між підприємцями та керівництвом ринку, адже вони до цього часу працювали без договорів.

„Знайшли компромісне рішення. Заключаємо угоди, забираємо неякісні конструкції і силами підприємців ставимо стаціонарні ятки”, — повідомив „Контекст-медіа” заступник міського голови Стрия Володимир Ольберт. „Мова не й де про те, щоб висиляти працівників ринку, а про його благоустрій. Ринок вже працює”, — запевнив Володимир Ольберт.

На ринку секонд-хенду, який розташований на території промислового ринку, поблизу автобусної станції у Стрию, працює близько 540 підприємців.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...