Головна » Інше » Словацько-італійське „Свік” планує виробляти чоловічі костюми і пальта у колишньому військовому містечку у с.Свидниця Львівської області

Словацько-італійське „Свік” планує виробляти чоловічі костюми і пальта у колишньому військовому містечку у с.Свидниця Львівської області

Започаткувати виробництво з пошиття чоловічих костюмів та пальт на вивільнених приміщеннях військового містечка у с.Свидниця (Яворівський р-н, Львівська обл.) має намір словацько-італійське підприємство „Свік”.

Про це „Контекст-медіа” повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації.

З цієї метою представники „Свік” 9 липня зустрілися із керівниками Яворівського району. Під час зустрічі було повідомлено, що на першому етапі на виробництві у Свидниці іноземне підприємство збирається залучити 150 працівників. Надалі у роботу планується задіяти 450 працівників.

Бажаючих працевлаштуватися будуть направляти на навчання на основне підприємство „Свік” у Словаччині. Особам, яких скеровуватимуть на навчання, надаватиметься підтримка у відкритті візи та отриманні медичного страхування.

На території Яворівського району Львівської області діє спеціальна економічна зона „Яворів”.

СЕЗ „Яворів” створена, згідно із Законом „Про спеціальну економічну зону „Яворів”, у 1999 році. Станом на травень 2003 року у ній зареєстровано 83 підприємства. Сума задекларованих інвестицій у зоні складає 222,9 млн. дол. , фактично залучених – 49,5 млн. дол., 20,5 млн. з яких – іноземні.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...