Головна » Інше » У березні у Львівській області було приватизовано 16 об’єктів

У березні у Львівській області було приватизовано 16 об’єктів

У березні у Львівській області було приватизовано 16 об’єктів групи А, з них 10 – комунальної форми власності і 6 – загальнодержавної, – повідомив „Контекст-медіа” відділ аналітичних досліджень Регіонального відділення Фонду держмайна України у Львівській області.

10 об’єктів було приватизовано шляхом викупу, 6 – продано на аукціоні.

Безпосередньо Регіональним відділенням ФДМУ у березні приватизовано 6 об’єктів загальнодержавної власності і 1 об’єкт комунальної власності групи А.

Органи приватизації у містах обласного підпорядкування і районах області протягом березня роздержавили 9 об’єктів.

По три об’єкти роздержавили відділ комунального майна Самбірської міської ради та відділ міськвиконкому по приватизації і управлінню майна м.Стрий. По одному – відділ по приватизації комунального майна Самбірської райради, фонд комунального майна Бориславської міської ради і фонд приватизації комунального майна при Яворівській райраді.

З початку 2003 року у Львівській області приватизовано 75 об’єктів. У лютому – 21 (17 комунальної форми власності і 4 – загальнодержавної).

З початку ж приватизації в області роздержавлено 8446 об’єкт (з них 30 приватизував центральний апарат ФДМУ). Область займає І-ше місце по Україні за кількістю приватизованих об’єктів комунальної форми власності і ІІ-ге – за загальною кількістю приватизованих об’єктів.

Регіональним відділенням ФДМУ у Львівській області та структурними підрозділами з приватизації комунального майна міських і районних рад області приватизовано 8416 об’єкт, з них 7391 об’єктів малої приватизації, 482 – великої, 212 державних часток, 256 об’єктів групи Д (з них 251 недобудови) та 75 об’єктів групи Ж. В області створено 591 відкрите акціонерне товариство, з них 572 – регіональним відділенням (422 ВАТ великої приватизації і 144 – малої приватизації) та 19 – центральним апаратом ФДМУ.

x

Рекомендуємо

Бар Wonderland у Львові

У Львові масово закриваються бари — гастроблогерка

Про масове зачинення барів та коктейль-барів у Львові повідомила гастроблогерка Оксана Левкова.