Головна » Інше » Держнаглядохоронпраці перевірив шахти „Львіввугілля”

Держнаглядохоронпраці перевірив шахти „Львіввугілля”

4-5 квітня Львівське територіальне управління Державного комітету України з нагляду за охороною праці провели цільову перевірку стану охорони праці і техніки безпеки на шахтах ДП „Львіввугілля”, які використовують стаціонарні стрічкові конвеєрні лінії, – повідомила „Контекст-медіа” прес-служба теруправління Держнаглядохоронпраці.

Під перевірку потрапили шахти „Великомостівська”, „Межеричанська”, „Відродження”, „Лісова”, „Зарічна” і „Степова”. У її ході, за інформацією прес-служби, було встановлено, що всі конвеєрні стрічки, які експлуатуються на цих шахтах, мають дозволи Держнаглядохоронпраці на застосування і пройшли вхідний контроль.

Водночас перевірка виявила 103 порушення нормативно-правових актів з охорони праці. Відтак керівникам шахт було видано приписи на усунення 36 порушень у конвеєрному транспорті, 2 – у пилогазовому режимі і 17 – щодо протипожежного захисту. Крім цього, 9 керівників притягнено до відповідальності, в тому числі 3 із них оштрафовано на загальну суму 255 гривень.

До складу ДП „Львіввугілля” входять 9 шахт і Червоноградська гірничо-збагачувальна фабрика.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...