Головна » Інше » 2003 року „Дунапак-Україна” планує збільшити обсяг виробництва на 29% – до 35,6 млн. грн.

2003 року „Дунапак-Україна” планує збільшити обсяг виробництва на 29% – до 35,6 млн. грн.

Спільне українсько-угорське підприємство ТзОВ „Дунапак-Україна” (Львівська область, м.Жидачів) у 2003 році планує збільшити обсяг промислового виробництва на 29,2% – до 35,6 млн. грн., – повідомили „Контекст-медіа” у Львівській облдержадміністрації.

Водночас за перші 2 місяці цього року підприємство у порівнянні з таким же періодом 2002 року, за даними ОДА, скоротило виробництво на 11,9% (з 2,497 млн. грн. у 2002 р. до 2,2 млн. грн. у 2003-му).

Збільшення загального випуску продукції „Дунапак-Україна” прогнозує отримати за рахунок нарощення виробництва паперових мішків, яке, в свою чергу, буде забезпечене введенням у дію нової лінії.

На думку спостерігачів, нарощення виробництва паперових мішків підприємством можна частково пояснити збільшенням попиту на них з боку ВАТ „Миколаївцемент”, яке є основним споживачем продукції „Дунапак-Україна” і планує цього року розширити виробництво цементу на 5,1%.

Як повідомляло агентство, у цьому році „Дунапак-Україна”, за словами його директора Михайла Титикала, має намір виробити 28 млн. штук паперових мішків, на збільшення виробництва яких витратить 600 тис. дол.

У 2002 році „Дунапак-Україна” виробив продукції на суму 27,4 млн. грн.

СП ТзОВ „Дунапак-Україна” створене у 1998 році на базі цеху технічних паперів Жидачівського целюлозно-паперового комбінату. Власник підприємства – угорська компанія Dunapack Paper&Packaging Ltd., яка є дочірньою структурою крупного світового виробника тари – австрійської компанії Hamburger. До основних видів продуції „Дунапак-Україна” належать паперові мішки, гофропродукція, гофроящики. Біля 30% продукції підприємство експортує в Угорщину, Молдову, Білорусь і Росію.

Наприкінці січня 2003 року Михайло Титикало повідомив агентство, що власники „Дунапак-Україна” вирішили перетворити його на структурний підрозділ свого нового українського підприємства – „Дунапак-Україна (Південь)”, розташованого у Херсонській області.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...