Головна » Інше » 2003 року банк „Дністер” вивчатиме можливості створення своїх установ в обласних центрах Західної України

2003 року банк „Дністер” вивчатиме можливості створення своїх установ в обласних центрах Західної України

Селянський комерційний банк „Дністер” (Львів) цього року вивчатиме можливості створення своїх установ в обласних центрах західного регіону України, – повідомили „Контекст-медіа” у банку.

Рішення про це прийняли 3 квітня на загальних зборах акціонери „Дністра”, визначаючи пріоритетні напрямки діяльності банку у 2003 році. До них акціонери віднесли також відкриття нових безбалансових відділень у Львові, активізацію роботи з корпоративними цінними паперами як члена ПФТС, перехід на 3-тю модель обслуговування консолідованого кореспондентського рахунку.

У розрізі активізації роботи з приватними особами банк цього року банк запланував розвивати програми споживчого кредитування для населення для купівлі товарів широкого вжитку, автомобілів, новозбудованого житла, реалізувати на основі карток Europay та VISA карткових зарплатних проектів для клієнтів банку та підприємств регіону, розвивати еквайрингову мережу, впровадити різні карткові продукти (зокрема, випустити наперед оплачені картки міжнародних платіжних систем).

Цього року „Дністер” хоче також розширити ліцензію Національного банку України для здійснення операцій з банківськими металами.

ВАТ СКБ „Дністер” створений 1990 року у м.Жидачеві (Львівська область), з 1995 року головний офіс банку знаходиться у Львові. Мережа філій і відділень банку охоплює Львівську, Київську і Вінницьку область.

Статутний фонд банку – 27 500 тис. грн.

Основними акціонерами „Дністра”, за офіційними даними банку, є ЗАТ „Страхова компанія „ІНПРО” – 34,94%, ТзОВ „Геос-Львів” – 30%, ТзОВ „Пет-Інвест” – 9,6%, ЗАТ „Львівінвест” – 9,07%.

У 2002 році „Дністер” отримав 1 865 тис. грн. прибутку (2001 р. – 2 561 тис. грн.).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...