Головна » Інше » Оголошено тендер на шкільний автобус – М.Янків

Оголошено тендер на шкільний автобус – М.Янків

Львівська облдержадміністрація оголосила тендер на закупівлю шкільних автобусів, – повідомив голова Львівської ОДА Мирон Янків 10 квітня на зустрічі із колективом ВАТ „Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат”.

„Оголошено тендер на шкільний автобус”, – сказав Мирон Янків.

Однак у Головному управлінні освіти і науки Львівської ОДА, яке власне відповідає за оголошення цього тендеру, „Контекст-медіа” озвучену М.Янківим інформацію не підтвердили. За словами першого заступника начальника управління Романа Бабія, на сьогодні ще триває підготовка до оголошення тендеру.

Однією з версій затримки оголошення тендеру по шкільному автобусу наближені до облдержадміністрації джерела називають існування небезпеки перемоги у ньому російських автобусобудівників, які ним активно цікавляться (говорять, зокрема, що росіяни готові запропонувати автобуси за значно нижчу ціну, ніж ЛАЗ), що було б небажаним для машинобудівної галузі Львівської області. За інформацією джерел, така проблема змусила на початку цього тижня провести в ОДА спеціальну нараду, на якій розглядалися шляхи її подолання.

У Головному управлінні освіти і науки ОДА агентству підтвердили, що така нарада дійсно відбулася, проте йшлося на ній суто про технічні вимоги до автобусів, які братимуть участь у тендері.
Раніше перший заступник начальника Головного управління освіти і науки Роман Бабій повідомляв, що тендер по шкільному автобусу буде оголошений до кінця березня.

У 2003 році Львівська область має намір закупити 46 шкільних автобусів. На це в обласному бюджеті передбачено 2,4 млн. грн. і ще 2 млн. грн. – у бюджетах районів.

Загалом Львівщина потребує 500-600 шкільних автобусів.

16 січня Кабінет Міністрів прийняв постанову №31 про запровадження програми „Шкільний автобус”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...