Головна » Інше » Голова Львівської ОДА М.Янків відвідав „Львівську пивоварню”

Голова Львівської ОДА М.Янків відвідав „Львівську пивоварню”

Голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків відвідав 9 квітня ВАТ „Львівська пивоварня”.

Візит на підприємство носив ознайомчий характер. Мирон Янків цікавився технологічним процесом на пивоварні. Зокрема, він оглянув німецьку лінію (виробництва компанії KHS) з розливу пива у пляшкову тару, номінальна потужність якої складає 60 тис. пляшок за годину (зараз – 48 тис. пляшок/год), холодо-комірний цех, мікробіологічну і хімічну лабораторії. До речі, вартість останньої, як зазначив генеральний директор підприємства Володимир Печер, – 200 тис. євро.

Коментуючи журналістам візит на „Львівську пивоварню”, голова Львівської ОДА сказав, що вважає це підприємство „одним із флагманів харчової промисловості Львівщини”. „За неповних 3-4 роки потужності „Львівської пивоварні” зросли більш ніж у 10 разів, і зараз вони складають 12 мільйонів декалітрів”, – сказав Мирон Янків.

Особливо Мирону Янківу, за його словами, подобається те, що на пивоварні працює сучасний менеджмент і дистрибуція. „Підприємство увесь час йде в ногу з сучасною технологією”, – наголосив він.

„Для нас це підприємство важливе не лише обсягами, – додав Мирон Янків, – а тим, що завдяки ініціативі генерального директора Володимира Печера, ми відроджуємо хмелярство на Львівщині. Це та галузь, яка завжди була традиційною для Львівської області”.

Стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” є шведський концерн Baltic Beverages Holding (BBH).

2002 року підприємство збільшило виробництво пива у порівнянні з попереднім роком на 68% – до 8 719,7 тис. дал, а також на 2,3% перевищила виробничий план, який передбачав випуск пива в обсязі 8,5 млн. дал.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...