Головна » Інше » Голова Львівської ОДА М.Янків видав розпорядження „Про тарифи на послуги кабельного телебачення”

Голова Львівської ОДА М.Янків видав розпорядження „Про тарифи на послуги кабельного телебачення”

Голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків видав розпорядження №129 „Про тарифи на послуги кабельного телебачення”, яким затверджуються нові граничні розміри абонплати за послуги кабельного ТБ, що надаються суб’єктами підприємницької діяльності всіх форм власності, – повідомила 10 квітня львівська щоденна газета „Поступ”.

Розпорядження Мирона Янківа ґрунтується на постанові Кабінету Міністрів №1548 від 25 грудня 1996 року „Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)” і 3 квітня 2003 року було зареєстроване Львівським обласним управлінням юстиції.

Згідно з розпорядженням, для операторів КТБ встановлюється граничний рівень рентабельності 30% під час формування тарифів на послуги зі встановлення кабельного телебачення та інших додаткових послуг (адресне кодування, індивідуальний пакет, тощо).

У розпорядженні голови ОДА уточнено, що розмір абонплати визначають оператори КТБ у межах граничного тарифу, залежно від фактичної кількості телеканалів, і що розмір цих тарифів може зменшуватися для окремих малозабезпечених та соціально-незахищених категорій населення, якщо оператори приймуть таке рішення.

Коментуючи розпорядження Мирона Янківа, директор кабельної компанії „Центуріон” Геннадій Хазан заявив, що воно не матиме жодного впливу на кабельні компанії. „Адже ми написали обґрунтування наших тарифів і подали його в обласне управління цін, яке, у свою чергу, передало його в Міністерство економіки. Там погодили запропоновані нами тарифи, тож працюватимемо за ними і надалі”, – сказав Геннадій Хазан.

У Львівській області послугами кабельного ТБ сьогодні користуються 83 тис. абонентів, з них 50 тис. такі послуги отримують від операторів – членів Західно-Української гільдії операторів кабельного телебачення.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...