Головна » Інше » Головне управління економіки Львівської ОДА проводить конкурс ”Малий бізнес в малих містах області”

Головне управління економіки Львівської ОДА проводить конкурс ”Малий бізнес в малих містах області”

Головне управління економіки Львівської ОДА проводить конкурс ”Малий бізнес в малих містах області”. Проекти на конкурс приймались до 1 вересня.

Про це „Контекст-медіа” начальник відділу підприємництва Львівської ОДА Іван Калита.

„Зараз готується комісія, яка розгляне усі подані заяви і через два тижні визначить переможців”, — зазначив Іван Калита. Переможцями даного конкурсу можуть стати 5-6 проектів, які найбільше відповідатимуть вимогам конкурсу.

Програма підтримки малого бізнесу в малих містах розрахована на 2003 рік.

Метою реалізації програми „Маоий бізнес в малих містах Львівської області” є створення сприятливих умов для розвитку малого бізнесу в малих містах регіону, забезпечення представникам малого бізнесу доступу до якісних консультаційних та інформаційних послуг, підвищення рівня професійних знань підприємців.

Переможцям конкурсу будуть надані гранти для проведення діяльності, яка спрямована на стимулювання малого бізнесу — здійснення навчання підприємців щодо ведення бізнесу, надання економічної, правової інформації, маркетингових та консалтингових послуг, а також послуг щодо залучення інвестицій та кредитів у малий бізнес.

Максимальна сума грантів становить до 20 тис. грн.

Конкурс ”Малий бізнес в малих містах області” проводить головне управління економіки Львівської ОДА на виконання розпорядження голови Львівської ОДА від 1 липня цього року

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...