Головна » Інше » ТОВ „Пам’ять” відкриє ще три супермаркети „ВАМ” у 2004-2005 роках

ТОВ „Пам’ять” відкриє ще три супермаркети „ВАМ” у 2004-2005 роках

ТОВ „Пам’ять” (Львів) планує відкрити у Львові ще три супермаркети „ВАМ” упродовж 2004-2005 років, — повідомив в інтерв’ю «Контекст-медіа» генеральний директор супермаркету «ВАМ» Тарас Хрущ.

У 2004 році «Пам’ять», за його словами, має намір відкрити супермаркети на вул.Шевченка та на Науковій. Проектні роботи на їх будівництво уже завершуються, зазначив він.

У 2005 році «Пам’ять”, як повідомив Тарас Хрущ, відкриє супермаркет на вул.Чорновола.

Він розповів, що ці супермаркети будуть трохи менші за розмірами від єдиного на сьогодні „ВАМу”, на відміну від нього будуть одноповерховими. У них, до того ж, не представлятиметься непродовольча група товарів, невеликою буде група супутніх товарів.

Як повідомив Т.Хрущ, є пропозиції також щодо будівництва сітки супермаркетів „ВАМ” по Західній Україні, зокрема в Івано-Франківську та Тернополі.

„Ми поки що не приймаємо таких пропозицій, наше завдання зараз відкрити супермаркети у Львові”, — сказав він.

Відповідаючи на запитання про конкурентне середовище, генеральний директор „ВАМу” заявив, що на даний час між супермаркетами Львова конкуренції немає. „Однак, зараз є велика ймовірність приходу у Львів Metro, Біла (київська сітка), Теско, адже ринок супермаркетів зараз дуже перспективний вид бізнесу”, — зауважив він.

Перший і єдиний наразі у Львові супермаркет „ВАМ” було відкрито 1 березня 2002 року. Площа торговельного центру — 8 640 кв. метрів, кількість працівників — близько 300. У супермаркеті представлено орієнтовно 20 тис. найменувань товарів продовольчої і непродовольчої груп.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...