Головна » Інше » Міський голова Львова Любомир Буняк розпорядився виділити по 100 тис. грн. кожному району Львова на ремонт внутріквартальних доріг

Міський голова Львова Любомир Буняк розпорядився виділити по 100 тис. грн. кожному району Львова на ремонт внутріквартальних доріг

У цьому році міський голова Львова Любомир Буняк розпорядився виділити по 100 тис. грн. кожному району Львова на ремонт внутріквартальних доріг, – повідомила прес-служба Львівської міськради.
Як зазначається у прес-релізі, протягом тривалого періоду внутріквартальні дороги у місті не ремонтувалися, тому що на ремонт доріг виділялися дуже мізерні кошти і, як правило, використовувалися на ремонт магістральних доріг.

Любомир Буняк також дав доручення Управлінню житлово-комунального господарства Львівської міської ради опрацювати матеріали для того, щоб цільово передбачати кошти на внутріквартальні дороги. Начальник управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Мирослав Пастущук повідомив, що питання вже опрацьоване спільно з усіма районними адміністраціями Львова. Орієнтовно потреба у таких коштах на сьогодні становить приблизно 8,5 млн. грн. Розроблені відповідні заходи терміном на 4 роки, які затверджені рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...