Головна » Інше » „ПриватБанк” встановив у Львові свій 1000-ий банкомат

„ПриватБанк” встановив у Львові свій 1000-ий банкомат

Західне головне регіональне управління „ПриватБанку” встановив сьогодні у Львові на просп.Шевченка 1000-ий банкомат у системі „ПриватБанку” і 30-ий безпосередньо у Львові. Про це повідомив журналістів директор ЗГРУ „ПриватБанку” Олег Сергеєв.

Він сказав, що йому приємно, що 1000-ий банкомат „ПриватБанку” стоятиме саме у Львові. На його думку, це не випадково, оскільки саме на території Західної України мережа банку розвивається найбільш динамічно.

Присутній на запуску банкомату начальник Головного управління економіки Львівської облдержадміністрації Валерій П’ятак відзначив, що вважає „ПриватБанк” лідером. „Це явний лідер не тільки в технологіях банківських, кредитних карток. Це лідер і на фінансових ринках також, і ми раді з того, що банк „ПриватБанк” працює в нас на Львівщині”, — сказав він.

Як повідомив Олег Сергеєв, „ПриватБанк” має намір і надалі розвивати у Львові банкоматну мережу. Так, до кінця жовтня банк збирається відкрити ще 3 пункти видачі готівки, а до кінця року — 10. „До кінця року заплановано ще п’ять, сім, десять банкоматів”, — сказав він.

Нові банкомати, за його словами, відкриватимуться по всіх районах Львова.

О.Сергеєв повідомив також, що Західне ГРУ „ПриватБанку” планує розвивати мережу банкоматів у районах області, однак не розвинув цю тему.

„ПриватБанку” у регіоні належить загалом 80 банкоматів.

Західним ГРУ „ПриватБанку” емітовано понад 120 тис. пластикових карток, з яких 40 тис. по Львову.

Західне головне регіональне управління „ПриватБанку” створене на базі Львівської філії, що працювала у Львові з 13 вересня 1993 року. Підрозділи управління розміщені, окрім Львівської, у Чернівецькій та Закарпатській областях. Загалом 120 відділень та 6 філій.

ЗГРУ „ПриватБанку” обслуговує 12,230 тис. рахунків у національній валюті суб’єктів підприємницької діяльності, з них 7,100 на Львівщині, а також 100 тис. рахунків фізичних осіб, з яких 62 тис. по Львівській області.

Кредитний портфель управління по регіону складає понад 240 млн. грн., в тому числі по Львову 127 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...