Головна » Інше » Любомир Буняк зустрівся Надзвичайним і Повноважним послом Канади в Україні Ендрю Робінсоном

Любомир Буняк зустрівся Надзвичайним і Повноважним послом Канади в Україні Ендрю Робінсоном

Сьогодні міський голова Львова Любомир Буняк зустрівся із Надзвичайним і Повноважним послом Канади в Україні Ендрю Робінзоном, – повідомила прес-служба Львівської міськради.

Під час зустріч міський голова Любомир Буняк відзначив, що стосунки між Канадою і Україною, зокрема зі Львовом, особливі, і ми завжди пам‘ятаємо про наших співвітчизників, які є добрими громадянами Канади. Любомир Буняк наголосив на тому, що на сьогоднішній день Львів повинен показати приклад активної праці на шляху розвитку держави. Посол відзначив, що завжди радий перебувати у Львові – “прекрасному місті, яке має свою особливу атмосферу”.

Міський голова Львова охарактеризував економічну та політичну ситуацію у місті. Серед багатьох інших він виділив кілька проблем, над вирішенням яких зараз працює міська влада. Це напрямок покращення водопостачання у м. Львові, яке вирішується як за рахунок власних коштів міста, так і за допомогою позики Світового Банку. У жовтні цього року до Львова надійде перший транш цієї позики. Свідченням покращення у цьому напрямку свідчать такі цифри. Якщо раніше у місто подавалося 320 тис. куб. метрів води на добу, то тепер ця кількість становить 270 тис. куб. метрів води при тому, що у Сихівський житловий масив та у центральну частину міста вода подається за розширеним графіком. Цієї доброї тенденції вдалося досягнути за рахунок ремонту мереж, встановлення приладів обліку

Другий напрямок, у якому зараз проводиться робота – це забезпечення дешевшою електроенергією комунальних підприємств.

Цього року проведено великий обсяг робіт на об‘єктах теплопостачання, щоб надійно провести опалювальний період 2003 – 2004 років. Як зазначив міський голова Любомир Буняк, міська господарка готова до зими і можна подавати тепла стільки, скільки його потрібно. Однак проблеми – у проплатах. Є будинки, у яких рівень проплат становить 100 і більше відсотків, а є й такі, у яких – 20 відсотків. Любомир Буняк під час зустрічі із паном послом повідомив, що у неділю виходимо на опалювальний режим, але тепло буде подаватися у ті будинки, де рівень розрахунків – більше 80 відсотків. Це велика проблема – значна заборгованість попередніх років.

Надзвичайного та Повноважного посла Канади в Україні цікавила і політична ситуація у місті, адже до наступних президентських виборів залишилося ще більше року. Міський голова ствердив, що ці вибори, як і вибори 2002 року, будуть демократичними.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...