Головна » Інше » ЛЬВІВСЬКА ДИРЕКЦІЯ „УКРТЕЛЕКОМУ” ПРОВОДИТЬ АКЦІЮ „БЕЗКОШТОВНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ НОВИХ КЛІЄНТІВ ДО МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ ЗА ДОПОМОГОЮ XDSL-З’ЄДНАННЯ”

ЛЬВІВСЬКА ДИРЕКЦІЯ „УКРТЕЛЕКОМУ” ПРОВОДИТЬ АКЦІЮ „БЕЗКОШТОВНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ НОВИХ КЛІЄНТІВ ДО МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ ЗА ДОПОМОГОЮ XDSL-З’ЄДНАННЯ”

З 1 січня Львівська дирекція ВАТ „Укртелеком” проводить акцію „Безкоштовне підключення нових клієнтів до мережі Інтернет за допомогою xDSL-з’єднання”, – повідомила „Контекст” прес-служба Львівської дирекції „Укртелекому”.

Компанія також знизила на 20% вартість користування послугою xDSL у Львові. Відтак користування Інтернетом без обмежень при швидкості 57,6 Кбіт/с (зі знижкою) у місяць коштує 335,44 грн. (з ПДВ), при швидкості 115,2 Кбіт/с – 559,44 грн. (з ПДВ). Знижена також помегабайтна оплата.

Послуга xDSL дає можливість клієнту одночасно використовувати телефонну лінію для ведення телефонних переговорів і здійснення роботи в мережі Інтернет.

Перевагою цієї послуги „Укртелеком” називає те, що споживач не витрачає час на придбання і встановлення модема, оскільки обладнання на період роботи за тарифними планами забезпечується компанією.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...