Головна » Інше » 2003 РОЗПОЧНУТЬСЯ РЕАЛЬНІ КРОКИ ПО РЕКОНСТРУКЦІЇ МІЖНАРОДНИХ ТРАНСПОРТНИХ КОРИДОРІВ – М.ЯНКІВ

2003 РОЗПОЧНУТЬСЯ РЕАЛЬНІ КРОКИ ПО РЕКОНСТРУКЦІЇ МІЖНАРОДНИХ ТРАНСПОРТНИХ КОРИДОРІВ – М.ЯНКІВ

Цього року у Львівській області розпочнуться реальні кроки стосовно реконструкції міжнародних транспортних коридорів, – повідомив 10 січня на зустрічі з делегацією Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID) голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків.
„Цього року ми приступимо до реальних кроків”, – сказав він.

Зокрема, за його словами, планується розпочати будівництво концесійної магістралі від ділянки польського кордону до Львова 3-го міжнародного транспортного коридору „Лісабон – Краків – Львів – Київ”.

Відбудеться також реконструкція ділянки від кордону до Львова міжнародної транспортної магістралі „Трієста – Будапешт – Чоп – Львів – Київ”.

Поновиться робота над проектом прокладення євроколії від польського кордону до Львова.

„Зараз відпрацьовується проект використання суперпотужного військового аеродрому, який прийматиме всі типи літаків”, – додав голова Львівської ОДА, зазначивши, що зараз проводяться роботи із Міністерством оборони України щодо передачі цього аеродрому в обласну власність. „Далі залучатимемо інвесторів для використання крупного вантажного авіатранспортного терміналу в області”, – сказав він.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...