Головна » Інше » ЛЬВІВСЬКА АСОЦІАЦІЯ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ПЕРЕСЕЛИЛАСЯ У НОВЕ ПРИМІЩЕННЯ

ЛЬВІВСЬКА АСОЦІАЦІЯ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ПЕРЕСЕЛИЛАСЯ У НОВЕ ПРИМІЩЕННЯ

Львівська асоціація розвитку туризму (ЛАРТ) переселилася у нове приміщення. Відтепер офіс асоціації розташований у Львові за адресою вул.Підвальна,3, – повідомила „Контекст” виконавчий директор ЛАРТ Діана Конарєва.

Вона також повідомила, що ЛАРТ відмовився від підтримки у місті Туристично-інформаційного центру (ТІЦ), який раніше розташовувався у приміщенні адмінбудинку Львівської міської ради – Ратуші.
„Львівська міська рада надавала нам приміщення у Ратуші. Це було її внеском у роботу ТІЦу. Ми ж – оплачували роботу людини, яка займалась ТІЦом. Але, оскільки було поставлено питання про наше виселення із будинку львівської Ратуші, то ми більше не маємо можливості підтримувати діяльність ТІЦу”, – пояснила Діана Конарєва.

Однак вона зазначила, що якщо місто або ж область вирішать, що Львову таки потрібен Туристично-інформаційний центр, то ЛАРТ готовий відновити його роботу.

6 листопада на прес-конференції виконавчий директор Львівської Асоціації розвитку туризму Діана Конарєва повідомила, що 30 жовтня ЛАРТ отримала лист керуючого справами Львівського міськвиконкому Олега Кузана, у якому він просить асоціацію та її дочірнє підприємство “Туристично-інформаційний центр” до 1 листопада цього року звільнити приміщення в адмінбудинку Львівської міської ради у зв’язку із запланованим розміщенням у них структур ради. Вона наголосила, що цей лист не узгоджується з рішенням міськвиконкому від 8 вересня 2000 року №481, згідно з яким асоціації приміщення у Ратуші надавалися до вересня 2003 року з правом пролонгації договору оренди.

Львівська Асоціація розвитку туризму створена у серпні 2000 року у партнерстві з місцевими приватними турфірмами та організаціями і за підтримки Львівської міськради та Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID).

Асоціація є членською неприбутковою організацією, що представляє та забезпечує партнерство між державним та приватним секторами з метою пропагування Львова як туристичного центру за кордоном та в Україні.

ЛАРТ нараховує 53 члена. Це провідні львівські турфірми, готелі, страхові компанії тощо.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...